Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Ανακοινώθηκε το Conway: Disappearance at Dahlia View (trailer)

Η Sold Out και η White Paper Games ανακοίνωσαν ένα νέο παιχνίδι μυστηρίου και παρατηρητικότητας με τίτλο Conway: Disappearance at Dahlia View. Από τους δημιουργούς των The Occupation και Ether One, αναλαμβάνετε την έρευνα μιας υπόθεσης που έχει να κάνει με ένα εξαφανισμένο παιδί και θα ανακαλύψετε το σκοτεινό μυστικό της Dahlia View. Πρωταγωνιστής και υπεύθυνος της υπόθεσης είναι ο Robert Conway, ένας συνταξιούχος ντεντέκτιβ που παρατηρεί τους γείτονες και τη συμπεριφορά τους από το παράθυρο τους διαμερίσματός του.

Το Conway: Disappearance at Dahlia View αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη του 2021 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*